ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ТРИПІЛЬСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Звіт про проведення тижня англійської мови

З 23.10 по 27.10 в Трипільській ЗОШ І-ІІІ ст. був проведений тиждень англійської мови. Тиждень проводили вчителі англійської мови Шаталова Н.В. і Чернишова І.В.

Вивчення англійської мови - процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що англійська мова є важливим засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземних мов ми знайомимось з традиціями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок, отриманих на уроках англійської мови, розширення світогляду та ерудиції учнів, розвиток їх творчих здібностей . самостійності, виховання любові і шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до проектної командної роботи.

Тиждень розпочався загальношкільною лінійкою, на якій було оголошено про проведення тижня англійської мови та про деякі організаційні моменти цього тижня.

У вівторок був проведений конкурс презентацій-постерів. В ньому прийняли участь учні 8-9 класів: Кожухівська Юлія/8-а/,Росада Анна /8-а/, Філоненко Марія/8-а/, Гокало Олена /8-а/, Ткаченко Ярослав /8-Б/, Плотка Ярослав /8-Б/, Заброда Анна / 9/ , Якобчук Юлія /9/.

Середа була присвячена учням початкової ланки. Були проведені заходи серед 2-4 класів під заголовком «Funny English». Напрямок заходів був - проектна і групова робота. В кожному класі була своя тема. В 2-ому – «Weather & Seasons»; в 3-ому – «At the Zoo»; в 4-ому – «Countries». Учні навчалися співпрацювати в командах для досягнення спільної мети, а також конкурентоспроможності та впевненості в своїх силах та знаннях. Мета заходу була максимально досягти результатів. Найактивнішими були такі учні: Сулима Людмила, Власенко Вікторія, Ткаченко Влада, Сазонкіна Марина. Мараєв Вадим, Юрченко Єгор, Терпило Олексій – 2клас; Музичка Анастасія, Візир Олександра, Гончаренко Артем, Васільєва Єлизавета, Боднарчук Олексій, Мартинова Жанна, Саух Софія – 3клас ; Хоминська Олександра, Костенко Вадим, Кикоть Сергій, Гокало Іван. Ігнатуша Ярослав. Стасенко Ірина, Бондаренко Цисмарі. Бельдій Катерина, Агейко Дарина – 4клас.

У четвер був проведений захід-подорож «Travelling to Great Britain» для учнів 6-11 класів. Метою даного заходу було узагальнити знання та навички учнів з вивченого матеріалу, розширити лінгвістичний рівень учнів ,закріпити краєзнавчі знання . Цей захід дозволив учням вдосконалити навички читання, аудіювання та говоріння, розвити логічне мислення пам’ять та увагу. Активну участь у заході приймали такі учні: Філоненко Валентина/6/, Лебідь максим /7/, Філоненко Марія /8-а/, Кожухівська Юлія /8-а/. Квітницький Віталій /8-а/, Коломіець Ангеліна /8-а/, Філоненко Роман /8-а/, Клен Владислав /10/, Янушенко Олександр /11/.

У п’ятницю були підведені підсумки тижня. Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення англійської мови, розвивати в учнів навички слухання, говоріння англійською мовою; розвивати інтерес до творчості, а також розвивати логічне мислення та пам’ять.

Мета була досягнута. Адже учні отримали естетичне задоволення. Поглибили знання з іноземної мови. Всі переможці та активні учасники заходів були нагороджені грамотами , похвальними листами та солодкими подарунками.

Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня!

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi