Подорож у країну казок

Усі ми родом із дитинства і всіх нас продовжує виховувати казка. Казка – це світ чарівний і незвичний. Казка – це диво, сповнене краси. Казок чимало є на світі – і веселих і сумних. Хіба ми зможемо прожити без них?

Так, 2 лютого 2015 року на сцені Трипільської ЗОШ І-ІІІ ст. її величності Казці було присвячене театралізоване свято «Казочка про дівчинку Нехотілочку», яке було проведено вихованцями театрального гуртка «Каламбур» Обухівського районного Центру творчості дітей та юнацтва (керівник – Гайко Наталія Сергіївна).

Діти 1-4 класів Трипільської та учні 5-го класу Жукувцівської шкіл здійснили захоплюючу подорож у країну казок,занурилися в особливу театральну атмосферу. Діти вчилися пізнавати казки за їх героями та предметами, пограли у захоплюючючі ігри «З якої казки ці речі?», «Казки переплуталися» та переглянули повчальну казочку про дуже ліниву дівчинку Нехотілочку (Сладка Аня), яка нічого не хотіла робити: ні працювати, ні гратися, вона, навіть страшно сказати, не любила умиватися, але ведуча (Ігнатуша Марія) та казкові герої - Домовик (Авраменко Оля), Жабка (Бойко Таня), Коза (Приходько Настя), Лисичка (Бойко Таміла), Ведмедик (Якобчук Юля), Собачка (Заброда Аня)- навчили її бути чемною та чистою. Адже добро та все прекрасне завжди перемагає зло

Казочка була не лише цікавою, але й повчальною,бо завдяки таким формам роботи з дітьми у них формуються культурно-гігієнічні навички та виховується позитивне ставлення до виконання правил особистої гігієни.

Кiлькiсть переглядiв: 379

Коментарi