• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проведення олімпіад
  • Участь учнів Трипільської ЗОШ І-ІІІ ступенів в ІІІ(обласному )етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту робіт МАН

На ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських олімпіад маємо слідуючі показники:

- І місце з астрономії;

- ІІІ місце з екології;

- ІІІ місце з географії.

Працює осередок МАН. У цьому році було підготовлено 7 робіт на конкурс-захист МАН. Тематика робіт: «Вивчення енергоносіїв рослинного походження та експериментальне визначення ККД пальника із очерету», секція «Експериментальна фізика»; «Вивчення властивостей гучномівців», секція «Теоретична фізика»; «Визначення хімічного складу та фізичних властивостей матеріалу, з якого виготовлені медичні інструменти», секція «Матеріалознавство»; «Розвиваюча гра з математики для дітей з вадами розвитку», секція «Мультимедійні системи, навчальні та ігрові програми»; «Аналіз якості питної води та природних водойм с. Трипілля», секція «Екологія»; «Дослідження озера Ріца», секція «Гідрологія». Ці роботи зайняли І місця на районному етапі конкурсу.

В ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту робіт МАН робота учениці 11 класу Лук’янчук Влади «Аналіз якості питної води та природних водойм с. Трипілля», керівник Кухарчук Р.В. зайняла ІІІ місце; учень 11 класу Щуренко Петро з роботою «Дослідження озера Ріца», керівник Анопрієнко Л.М. зайняв ІІІ місце.

Кiлькiсть переглядiв: 178

Коментарi