Відділ освіти

Обухівської райдержадміністрації

ТРИПІЛЬСЬКА

ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТ.

НАКАЗ

“16” грудня 2016 року № 155-О

с. Трипілля

Про призупинення навчально-виховного

процесу в Трипільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Відповідно до частини 2 статті 30 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», наказу Міністерства охорони здоров’я України від 06.11.2015 № 732 «Про затвердження нормативно-правових актів з питань організації та проведення санітарно-протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню грипу та гострих респіраторних інфекцій», на виконання листа Управління Держпродспоживслужби в Обухівському районі від 09.11.2016 № 1-03/433 щодо профілактики грипу в дитячих дошкільних та навчальних закладах, наказу відділу освіти Обухівської райдержадміністрації від 16.12.2016 № 325-О «Про призупинення навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району» з метою недопущення виникнення епідемії грипу та гострих респіраторних захворювань серед учасників навчально-виховного процесу в загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах району

НАКАЗУЮ:

1. Призупинити до поліпшення епідеміологічної ситуації в районі навчально-виховний процес в Трипільській ЗОШ І-ІІІ ступенів з 19 грудня 2016 року.

2.Адміністрації школи, класним керівникам, класоводам :

2.1.Повідомити учасників навчально-виховного процесу про призупинення навчального процесуз 19.12.2016 до поліпшення епідеміологічної ситуації в районі.

2.2. Забезпечити проведення у навчальних закладах інструктажів учнів з безпеки життєдіяльності та заходів щодо профілактики поширення грипу, гострих респіраторних захворювань.

2.3.Запровадити посилений проти епідеміологічний режим та забезпечити проведення дезінфекції приміщень, зокрема, шляхом вологого прибирання об’єктів із застосуванням дезрозчинів, регулярного провітрювання приміщень.

2.4.Проводити серед працівників закладів, членів батьківського комітету профілактично-роз’яснювальну роботу з питань, пов’язаних з профілактикою захворювань на грип та ГРВІ, приділяючи особливу увагу здоров’ю дітей, в тому числі шляхом розміщення відповідних матеріалів на інформаційних стендах.

3. Пропущені навчальні дні відпрацювати за рахунок інтенсифікації навчального процесу, проведення індивідуальних та групових занять.

4. Працівникам школи відпрацювати робочий час відповідно до тарифікації та графіку роботи.

5. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Кiлькiсть переглядiв: 5928

Коментарi